Vacature coördinator Medez

Muziekschool Médèz is op zoek naar een

Coördinator 
(12 uur p/w, ZZP)

“Een spin in het web met passie voor muziek”

Muziekschool Médèz is in 2015 opgericht door vier muziekverenigingen uit Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen en Gemonde. Onze missie: Het ontwikkelen van muzikaal-, dans- en zangtalent bij jeugd en volwassenen in de gemeente Sint-Michielsgestel. Zónder winstoogmerk en met een lage overhead, waardoor onze lessen zeer betaalbaar zijn. Zeker voor de jeugd liggen die ver onder de kostprijs, mede dankzij subsidie van de gemeente.

We zoeken een nieuwe duizendpoot!
De spil van onze organisatie is de coördinator. Die functie komt vacant met ingang van het nieuwe schooljaar. De coördinator adviseert het bestuur, voert het beleid uit en onderhoudt contacten met docenten, leerlingen, scholen, gemeenschapshuizen, gemeente en muziekverenigingen. Wij zijn daarom op zoek naar een organisatorische duizendpoot: iemand die de administratie bijhoudt, lesroosters maakt, PR-campagnes opzet, schoolprojecten en optredens organiseert, de website bijhoudt, en examens en talentenprogramma’s regelt. En die continu bezig is met het bedenken van nieuwe plannen en activiteiten!

Welke talenten heb je daarvoor nodig?
We zoeken iemand met een ondernemende geest en uitstekende communicatieve vaardigheden. Het is handig als je al een beetje de weg kent in de muziekwereld. Flexibiliteit is van belang omdat het geen van 9-tot-5 baan is, maar de werkzaamheden ook regelmatig in de avond en weekend worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat je secuur werkt. Het nakomen van afspraken is in jouw persoonlijkheid ingebakken. En niet in de laatste plaats: je bent ambitieus en erg gemotiveerd om onze muziekschool iedere dag weer een stukje beter te maken.

Veel vrijheid en ruimte voor creativiteit
De coördinator werkt grotendeels vanuit huis. Je wordt ingehuurd als ZZP-er – net overigens als onze docenten -  voor ongeveer 12 uur per week. Het is dus een heel zelfstandige functie, waarbij je veel contacten hebt met onder andere leerlingen, docenten, scholen en beheerders van de gemeenschapshuizen (onze leslocaties). Dat maakt het werk zo leuk: je kunt er veel creativiteit in kwijt én krijgt daarvoor ook alle ruimte van ons stichtingsbestuur. 

Wat bieden we?
We sluiten graag een ZZP-contract voor een jaar, dat bij een wederzijdse klik uiteraard kan worden verlengd. De uren kunnen naar eigen inzicht over de week worden verdeeld. We betalen een uurtarief, mede afhankelijk van je kennis en ervaring. 

Meer weten?
Veel informatie vind je op www.medez.nl. Wil je meer toelichting hebben of heb je vragen, neem dan contact op met Bart Coolen (de huidige coördinator) via info@medez.nl of met de voorzitter van het bestuur: Jan Goossens via mail@jangoossens.com

Belangstelling gewekt? Reageer dan snel…
Je motivatie en CV kun je naar Jan Goossens sturen (zie boven). We ontvangen dat graag vóór 15 juli 2022. Wie weet gaan we een mooie samenwerking tegemoet!

Comments are closed.

M info@medez.nl