Muziek maken leer je bij muziekschool Médèz!

SINT-MICHIELSGESTEL – Wist je dat je van muziek maken slimmer word?! Maar misschien nog wel belangrijker: er is bijna niks leuker dan samen muziek maken! Ook in het komende schooljaar kun je een instrument leren bespelen of zingen en dansen bij Muziekschool Médèz. Of je nu klarinet of gitaar, trompet of piano, saxofoon of keyboard wilt leren spelen; het kan allemaal! Ook voor dansles, zangles en musical kun je bij Médèz terecht. De lessen worden gegeven door professionele muziekdocenten.

Gratis proefles
Leerlingen die een les willen gaan volgen kunnen zich direct inschrijven via het online-inschrijfformulier op www.medez.nl. Het is ook mogelijk om een korte gratis proefles (max. 2) aan te vragen. Een seizoen loopt van augustus tot juli en bestaat doorgaans uit 38 lessen (voor groepslessen zoals Musical en Dans zijn er 30 lessen). Bij de inschrijving kun je een voorkeursdag/tijd aangeven en eventueel een voorkeursdocent. We proberen zoveel mogelijk met alle wensen rekening te houden. De docent neemt daarna contact met de leerling op voor het plannen van de lessen. Je kunt het hele jaar door inschrijven. De lessen vinden plaats in de gemeenschapshuizen: De Meander in Gestel, de Litserborg in Den Dungen, Den Durpsherd in Berlicum en bij voldoende animo in de Lambertusschool  in Gemonde. 

Lesvormen
Médèz biedt verschillende lesvormen aan. Een veel voorkomende les is de individuele les van 20 minuten. Desgewenst kun je ook kiezen voor een extra lange les van 30 minuten. Verder kun je ervoor kiezen om met tweeën les te volgen. Je betaalt dan hetzelfde tarief, maar hebt dubbel zo lang les.. Dans- en musicallessen vinden plaats in groepsvorm en starten bij voldoende animo.  Ook volwassenen kunnen bij Medeze terecht en hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om om de week les te volgen. Kinderen en jongeren tot 21 jaar hebben elke week les. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Wil jij ook een instrument leren spelen? Meld je dan snel aan om medez.nl of vraag een gratis proefles aan!

 Het is tevens mogelijk om je in te schrijven voor een gratis proefles. Bart Coolen: “We hebben de ambitie om verder te groeien. Meer kinderen die een instrument leren bespelen of zich bekwamen in zang en dans betekent bloeiende muziekverenigingen, carnavalsorkesten, jazz- en popbandjes, dansgroepen, koren en noem maar op. Een goede muziekschool is dus een enorme stimulans voor de leefbaarheid in de dorpen”. De open dag op zondag 20 maart is gratis toegankelijk. Kijk op www.medez.nlvoor meer informatie. 

Comments are closed.

M info@medez.nl