Musicalgroep speelt “Kleine Zeemeermin”

De musicalgroep van Medez werkt dit seizoen aan de wereldberoemde musical "De Kleine Zeemeermin".

De Kleine Zeemeermin vertelt het trieste verhaal van een jonge zeemeermin die tijdens een storm op zee een prins van de verdrinkingsdood redt. Ze wordt verliefd op hem en wil niets liever dan de zee verruilen voor het land. Om haar doel te bereiken geeft ze haar stem op, in ruil voor een paar benen om zo de prins te kunnen bereiken. Drie dagen heeft ze de tijd om van hem een echte liefdeskus te ontvangen, pas dan zal ze voor altijd mens worden. Lukt dit haar niet dan zal ze veranderen in zeeschuim... 

Lessen
De lessen van de musicalgroep zijn op donderdagen van 15.45-17.15u in de Meander in Gestel. 30 lessen van 1,5 uur kosten 210 euro. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar worden gegeven door onze professionele docenten Sharon Semeijn en Marc van Creij. Het seizoen wordt afgesloten met een grote theatervoorstelling.

Gratis proefles
Op donderdag 23 september 2021 is er een gratis proefles in de Meander. Ben je tussen 7 en 12 jaar en vind je het leuk om te zingen, dansen en acteren?  Meld je dan aan via info@medez.nl. Je bent van harte welkom!

Comments are closed.

M info@medez.nl