Musicalgroep Médèz speelt Alice in Wonderland

De Musicalgroep van Médèz werkt het komend schooljaar aan het avonturenverhaal "Alice in Wonderland”. Een spannend verhaal vol met leuke liedjes, mooie dansen en flitsend acteerwerk. Op donderdag 26 september is er een gratis proefles in de Huif.


Avontuur

Als Alice op een bloedhete zomerdag opeens een wit konijn langs ziet rennen, is dat het begin van een wonderlijk avontuur. Ze achtervolgt het konijn, valt in een schacht en komt terecht in een bijzondere droomwereld, waar niets meer normaal is. Alice ontmoet wonderlijke figuren, zoals de Grapkat, de Hoedenmaker, de Rups (die net zo groot is als zijzelf, al ligt dat meer aan haar tijdelijke, eigen lengte) en natuurlijk de Koningin, die het liefst iedereens kop eraf hakt. Haar leven is nog nooit zó bijzonder geweest.

Uitdaging
De musical wordt opgevoerd door kinderen tussen 7 en 12 jaar. Onder leiding van musicaldocenten Els Remie en Sharon Neelen leren de kinderen in 30 lessen alle kneepjes van het musicalvak. Je leert dansen, zingen en toneelspelen. En dat ook nog allemaal tegelijk. De musical over de avonturen van Alice spreekt tot ieders verbeelding. 

De grootste uitdaging is volgens Sharon en Els om de kinderen zowel te leren zingen als dansen en toneel te spelen. “Als je aan het dansen bent, mag je natuurlijk niet vergeten te zingen!”. 

Proefles

De musicallessen zijn op donderdag van 15.45-17.15 in de Meander in Sint-Michielsgestel. Op donderdag 26 september is er een gratis proefles waar je kunt ontdekken of musical iets voor je is. Ben jij tussen de 7 en 12 jaar? Geef je dan snel op voor de proefles via musical@medez.nl! Voor meer informatie: kijk op www.medez.nl

Comments are closed.

M info@medez.nl
T 06 • 53 38 61 13