Gratis proefles Musical

Op donderdagmiddag 8 oktober is er een gratis workshop Musical in de muziekzaal van de Meander, georganiseerd door muziekschool Médèz. Docenten Marc van Creij en Sharon Semeijn geven tussen 15.45-17.15 uur dans-, zang- en theaterles voor kinderen van de basisscholen die het leuk vinden om zich voor een keer een echte musicalster te wanen! Het komend seizoen staat de musical Belle & het beest op het programma!

Voorproefje
Verschillende bekende musicals passeren de revue. De workshop is alvast een voorproefje van de cursus Musical voor kinderen van 7-12 jaar die start in de Meander. Marc van Creij en Sharon Neelen zijn ervaren docenten in dans en musical bij muziekschool Médèz in Sint- Michielsgestel. De kinderen leren dansen, acteren en zingen. De lessen worden op een manier gegeven die aanspreekt bij de leeftijd van de kinderen.

Belle en het beest
Komend seizoen werkt de musicalgroep aan de voorstelling Belle en het beest. Het verhaal gaat over een mooie maar arrogante prins. Hij wordt vervloekt omdat hij een oude vrouw onderdak weigert. De prins moet als een afzichtelijk beest verder leven. De vloek kan alleen worden verbroken als hij op iemand verliefd wordt en de liefde bovendien wederzijds is vóór zijn 21ste verjaardag.

Gratis proefles
Het seizoen bestaat uit 30 lessen en aan het einde van het seizoen wordt de musical opgevoerd in Den Durpsherd in Berlicum. Bel voor meer informatie of om je aan te melden voor de gratis workshop van do. 8 oktober naar Marc en Sharon via musical@medez.nl of info@medez.nl.

Comments are closed.

M info@medez.nl
T 06 • 53 38 61 13