De vakantie nadert…

Nog twee weken en dan zit het seizoen 2019-2020 erop!  De laatste maanden waren door de coronacrisis heel bijzonder, maar inmiddels gaan we gelukkig steeds meer naar de normale situatie toe. Hoewel de ervaringen met de online lessen best goed waren (gezien de omstandigheden) is het toch fijner om 'gewoon; muziekles te volgen. Inmiddels zijn we gedeeltelijk overgeschakeld op fysieke lessen en na de zomervakantie zijn alle lessen weer fysiek. Daarbij gelden uiteraard wel de bekende afspraken (handen wassen, afstand houden, thuisblijven bij klachten). Wij volgen de protocollen van de gemeenschapshuizen. Mogelijk worden die in de komende maanden nog verder versoepeld. U vindt de actuele protocollen op https://www.medez.nl/protocollen/. In afwijking van deze protocollen geldt voor blazers en zangers een afstand van 2 meter. 

Indien je na de zomervakantie wilt stoppen met de lessen, verzoeken we je uiterlijk 1 augustus een mailtje te sturen naar info@medez.nl. Graag de docent in de cc zetten. Maar uiteraard hopen we dat je volgend seizoen ook weer gewoon muziek blijft maken! De tarieven voor de muzieklessen blijven volgend seizoen grotendeels gelijk aan dit jaar. Voor enkele lesvormen geldt een zeer beperkte verhoging. De actuele tarieven vind je hier: https://bit.ly/3eGqJwI . Mocht je iets willen wijzigen (adres, mail, lesduur etc), dan horen we dit ook graag uiterlijk 1 augustus. 

De algemene voorwaarden van de muziekschool zijn iets aangepast, in die zin dat in uitzonderlijke omstandigheden (zoals de coronacrisis) de normale muziekles kan worden omgezet in een online les. Je vindt de algemene voorwaarden hier: https://bit.ly/3eErl5Z. De wijziging is in artikel 8 opgenomen.

De muziekschool is tussen 10 en 31 juli gesloten. 

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie!

Comments are closed.

M info@medez.nl
T 06 • 53 38 61 13