Berlage Sax Academy (geannuleerd)

GEANNULEERD VANWEGE HET CORONAVIRUS!
Het Berlage Saxophone Quartet organiseert van 8 t/m 11 april de tweede editie van de Berlage Sax Academy in Den Durpsherd in Berlicum. Het doel van de academie is om elk jaar een leuke en inspirerende bijeenkomst te maken van saxofonisten van alle leeftijden en nationaliteiten. Elke muzikant kan op zijn of haar eigen niveau meedoen!

Leerlingen van Medez en ook van andere muziekscholen in de regio kunnen op vrijdag 10 april meedoen aan een ensemble olv docent Ludwig Attevelt en leden van het Berlage Saxophone Quartet. De samenspelactiviteit is geschikt voor saxofonisten vanaf A-niveau. We gaan samen met het Berlage Saxophone Quartet twee stukken 

De repetitie is op vrijdag 10 april van 16.30 uur tot 18.00 uur in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 in Berlicum. De uitvoering is 's avonds in de grote zaal als onderdeel van een gezamenlijk concert waar ook de andere cursisten van de academy en het Berlage Saxophone Quartet zal spelen.

Deelname aan dit onderdeel van de Sax Academy is gratis. Wel vragen we 10 euro voor het avondeten in Den Durpsherd. Je kunt dit ter plekke betalen. 

Meld je snel aan want dit wordt erg leuk en leerzaam!

Comments are closed.

M info@medez.nl
T 06 • 53 38 61 13