Musical

MUSICALGROEP SPEELT ALICE IN WONDERLAND

‘Als je even niet kijkt is niets meer wat het lijkt’

De musicalgroep van Medez werkt dit seizoen aan de musical "Alice in Wonderland".

Het is een grijze, grauwe dag en voorbijgangers snellen naar hun werk. In alle chaos en tussen alle mensenbenen ziet Alice plots een wit konijn verschijnen. Zonder na te denken rent ze achter het konijn aan, maar als ze achterom kijkt is ze de weg naar huis kwijt. Het konijn heeft haar meegenomen naar Wonderland, want daar hebben ze haar hulp hard nodig! Het is crisis in Wonderland, want de Koninginnen maken zoveel ruzie dat ze vergeten te regeren. En daardoor dreigt alle kleur te verdwijnen uit het mooie Wonderland. Kan Alice het tij nog keren voordat het te laat is? Of kiest ze voor de veilige weg, terug naar huis?

Een hartverwarmende voorstelling voor jong en oud over fantasie, dromen en opgroeien en kiezen voor wat juist is, ook als je eigenlijk niet durft. op vrijdag 29 mei 2020 is de uitvoering in Den Durpsherd in Berlicum.

De lessen van de musicalgroep zijn op donderdagen van 15.45-17.15u in de Meander in Gestel. 30 lessen van 1,5 uur kosten 210 euro. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar worden gegeven door onze professionele docenten Els Remie, Sharon Semeijn en Marc van Creij.

M info@medez.nl
T 06 • 53 38 61 13